Csomagoló anyagok - Csomagoló anyagok

A Pandan® Kft., mint mûanyagfeldolgozó cég, évek óta gyárt és forgalmaz csomagolóanyagokat, fõként az elektronikai- és az élelmiszeripar számára, akár nagy szériákban, akár egyedi tervezésû kisebb mennyiségekben.

A Pandan® Kft., mint mûanyagfeldolgozó cég, évek óta gyárt és forgalmaz csomagolóanyagokat, fõként az elektronikai- és az élelmiszeripar számára, akár nagy szériákban, akár egyedi tervezésû kisebb mennyiségekben. A Kft. mélyhúzott, vákumformázott logisztikai tálcáit több magyarországi elektronikai nagyüzem is használja a félkész, illetve késztermékek biztonságos, rendezett tárolására, illetve szállítására. Amennyiben a technológiai megkívánja, a mûanyag csomagolóeszközökhöz speciális adalékanyagok is adhatók, így készülhetnek például antisztatizált, vezetõképes, ütésálló, stb. tálcák is.

A Pandan® Kft. régebbi terméke a mûanyag tubustartó is, melyet 2 éves fejlesztést követõen sikerült kiváltani a kor követelményeinek jobban megfelelõ papír tubustartókkal. Ez a termék 2000-ben elnyerte a környezetbarát termék jelzést.

Szintén több éves múltra tekint vissza a használt szárazelemek gyûjtésére szolgáló elemgyûjtõ doboz, melyet a Pandan® Kft. kétféle méretben, és kétféle kivitelben gyárt.

Fotógaléria
vissza az előző oldalra
Bemutatkozás Elérhetőség Szolgáltatások Termékek Referenciák Referencia listák Partnereink Kezdőoldal pandanpack.hu